Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valorant krijgt ranked mode

Schiet jij je een weg naar roem?

Riot Games maakt via Twitter bekend dat Valorant een ranked mode krijgt. Sinds 09:30 uur deze ochtend is het mogelijk om de ranglijsten van de game te beklimmen.

Om aan te slag te kunnen met ranked moet je eerst de competitive mode ontgrendelen door twintig plaatsingswedstrijden te spelen. Lukt je dat, dan plaatst de game je in een van de acht verschillende ranks die elk nog eens zijn onderverdeeld in drie tiers.

Wie met vier vrienden de mode wilt aanvatten, zorgt er best voor dat die spelers geen twee ranks van elkaars verschillen. Anders kun je immers niet samenspelen. Wie ranked veertien dagen niet speelt, kan na die periode zijn of haar rang ook niet meer zien in de competitive mode. Inactiviteit doet je echter niet zakken in de rangschikking.

Om mee te doen met de closed beta, moet je jouw Riot-account koppelen aan je Twitch-account en vervolgens hopen op een uitnodiging via e-mail. Wie liever eerst meer wil weten over de game, leest hier alle Valorant info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties