Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valorant krijgt eind juni Team Deathmatch-mode

Voor de durvers.

Valorant krijgt op 27 juni een Team Deathmatch-mode. Dat heeft uitgever Riot Games laten weten via zijn website.

In Team Deathmatch nemen twee teams van maximaal vijf spelers het op tegen elkaar en probeert elk team als eerste 100 kills te halen.

Elke wedstrijd duurt negen minuten en dertig seconden, is onderverdeeld in vier fases en speelt zich willekeurig af op de maps Piazza, District en Kasbah.

Wanneer de tijd is verstreken en er geen 100 kills werden gemaakt, wint het team met de meeste kills. Als beide teams gelijk staan bij het verstrijken van de tijdslimiet, eindigt het gevecht in een gelijkspel.

Voor elke match en telkens je in de spawn room bent, kan elke speler zijn loadout kiezen. Na elke fase krijgt die loadout een automatische upgrade en wordt deze dodelijker.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties