Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Riot Games overweegt ook een consoleversie voor Valorant te ontwikkelen. Dat laat Executive Producer Anna Donlon weten in een interview met Gamespot. Momenteel zijn er al verschillende tests bezig, al benadrukt Donlon dat een consoleversie er enkel komt wanneer die dezelfde ervaring kan bieden als de pc-versie.

Riot Games is er immers niet van overtuigd dat je de game op dezelfde manier kunt spelen en ervaren op een console. "Valorant is een zeer competitieve game, en we willen niet dat spelers een oneerlijk voordeel hebben door het platform waarop ze spelen", aldus Donlon. De ontwikkelaar is dus niet bereid om compromissen te sluiten.

Wie Valorant nu al wil spelen, kan al aan de slag met de pc-versie. In dat geval verwijzen we je graag door naar onze Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties