Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valkyrie Elysium releasedatum bekendgemaakt

En PSP-game Valkyrie Profile: Lenneth krijgt een nieuwe release.

Square Enix heeft de releasedatum van Valkyrie Elysium bekendgemaakt. De nieuwe actie-RPG in het Valkyrie-universum is vanaf 29 september beschikbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. De pc-versie volgt op 11 november.

Daarnaast komt er ook een nieuwe release van PSP-game Valkyrie Profile: Lenneth. Die game is eveneens vanaf 29 september te koop voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Het is nog onduidelijk of die game later ook naar andere platformen komt.

Cover image for YouTube videoVALKYRIE ELYSIUM | Release date trailer | PS5, PS4, PC Steam

Valkyrie Elysium is ontwikkeld door Soleil Ltd. en is geïnspireerd door de Noorse mythologie. De game speelt zich af in 'een wereld op de rand van de afgrond, vol gevaren en razendsnelle gevechten'.

Naast de standaardversie komt er ook een Digital Deluxe Edition van Valkyrie Elysium op alle platformen. Daarmee kun je de game 72 uur vroeger spelen en krijg je het in-game item 'Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld'.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Valkyrie Elysium

PS4, PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties