Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valheim zes miljoen keer verkocht

Verliest vechtlust niet.

Valheim ging al zes miljoen keer over de digitale toonbank. Dat maakt ontwikkelaar Iron Gate Studios bekend via een bericht op Steam.

Dat Valheim het in de vroegtijdige toegang zo goed doet, is al lang geen verrassing meer. Bij de release waren er al snel meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Bij het begin van week drie stond de teller al op meer dan drie miljoen en bereikte Valheim 500.000 gelijktijdige spelers op Steam. Daar bleef het niet bij, want twee weken later kwamen daar nog eens twee miljoen verkochte exemplaren bij.

Daarnaast laat Iron Gate Studios weten dat het momenteel druk in de weer is met het testen en waar nodig bugfixen van de Hearth and Home-uitbreiding. Om ons alvast een voorsmaakje te geven van die DLC krijg je een afbeelding van een raaf op een witte met blauwe achtergrond te zien. Verder laat de ontwikkelaar weten dat hij bijna niet meer kan wachten om ons meer te tonen van die uitbreiding.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties