Skip to main content

Vacature: Ben jij onze nieuwe redacteur?

Werk voor een van de grootste Nederlandstalige gamesites!

Eurogamer Benelux is de snelst groeiende Nederlandstalige gamingsite en om die stijgende lijn vast te houden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe schrijvers. Zoek je nog een plekje in een redactie vol gepassioneerde gamers? Schroom niet en solliciteer!

Algemene redacteur

We zoeken all-round redacteurs die de actualiteit op de voet volgen en weten wat er speelt in de gamesindustrie, of dat in elk geval graag willen leren. Je start met het schrijven van nieuwsberichten en krijgt daarbij een opleiding die je leert om objectief, to-the-point en simpelweg op topniveau te schrijven. Daarna introduceren we je eveneens tot de wondere wereld van previews en reviews.

Wie ben jij?

  • Je bent een fervent gamer die net zoveel over games leest en discussieert als dat je ze werkelijk speelt
  • Je bent ouder dan 18 jaar
  • Je hebt minstens een paar uur per week vrij en bent bereid die in te zetten
  • Je hebt een degelijke kennis van de Nederlandse taal en bent bereid bij te leren

Wat bieden we?

Schrijven voor Eurogamer Benelux doe je op vrijwillige basis, maar dat wil niet zeggen dat je voor niets werkt. Naast dat Eurogamer Benelux onderdeel uitmaakt van Gamer Network en van internationale naamherkenning mag genieten (goed voor je cv) bieden we ook een opleiding aan die ongetwijfeld van pas komt tijdens je studies of carrière.

Games die je ter review krijgt, mag je naderhand uiteraard gewoon houden. Ook krijg je onder bepaalde voorwaarden een extra game per maand naar keuze om je collectie uit te breiden.

Daarnaast bieden we je een plek in een fantastische, hechte groep mensen verspreid over Nederland en België die regelmatig samenkomt op een pintje te drinken of samen op weekend gaat. De verhalen van onze E3-weekends zijn inmiddels niet meer bij te houden.

Hoe te solliciteren?

Om te solliciteren stuur je je persoonlijke informatie zoals naam, woonplaats en leeftijd op naar jasper.segers [at] eurogamer.be. Vermeld ook even in welke genres je gespecialiseerd bent, en aan welke je een hekel hebt. Tot slot is het handig te melden welke platformen je bezit.

In bijlage zet je een zelf geschreven recensie en twee nieuwsberichten waarvan jij vindt dat ze representatief zijn van je kennis en kunnen. Zorg er daarbij natuurlijk wel voor dat je Nederlandse teksten opstuurt.

We zien je sollicitatie graag tegemoet, en wie weet mag je jezelf binnenkort redacteur van Eurogamer Benelux noemen. Veel succes!

Read this next