Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

V Rising: Stone Bricks maken uitgelegd

Essentieel voor het bouwen van je kasteel.

Hoe maak je Stone Bricks in V Rising? Dat is een vrij vaak gestelde vraag van spelers die pas begonnen zijn met het spelen van V Rising. De game legt veel dingen vrij goed uit, maar sommige zaken worden toch over het hoofd gezien in de tutorial. Eén van die dingen die V Rising vergeet uit te leggen is hoe je Stone omzet naar Stone Bricks om mee te bouwen.

Daarom leggen we hieronder uit hoe je Stone Bricks maakt in V Rising, en wat het recept is om ze te craften. De tijd stop nooit in V Rising, dus laten we er meteen in vliegen.

Hoe Stone Bricks craften in V Rising

Gewoon Stone is nuttig voor een aantal zaken, maar om echt te beginnen met het bouwen van je kasteel, zal je al dat Stone moeten omzetten in Stone Bricks. Om Stone Bricks te maken, moet je eerst en vooral een Grinder neerzetten in de buurt van je Castle Heart.

Je kan de Grinder vinden onder Production en vervolgens Refinement in het bouwmenu. Dit is het recept om een Grinder te bouwen:

Dat zijn een boel materialen, waardoor de Grinder één van de duurdere bouwwerken is in het begin van de game om neer te zetten. Je zal ook eerst een Sawmill moeten maken om Planks te maken, en een Furnace om Copper Ore in Copper Ingots te veranderen. Als je hulp nodig hebt om Whetstones te vinden, dan hebben we daar trouwens een aparte Whetstone gids voor.

Als je Grinder eenmaal geplaatst en geactiveerd is door je Castle Heart, kan je ermee interacteren en Stone plaatsen in het Input-gedeelte van de Grinder. De Grinder zal dan de Stone beginnen omzetten in Stone Bricks. Als bijproduct krijg je ook Stone Dust, dat je voor meerdere dingen kunt gebruiken, zoals het maken van Whetstones in de Furnace.

Dit is het recept om Stone Bricks te maken in de Grinder:

  • Stone x12 - 1 Stone Brick en 1 Stone Dust

Dat is een hoop Stone dat je nodig hebt, dus je zal veel rotsblokken moeten breken met je Mace om de hoeveelheid Stone Bricks die je nodig hebt voor je kasteel te bouwen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

V Rising

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties