Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

V Rising: Explosives maken uitgelegd

Kaboom!

Wil je weten hoe je explosives moet maken in V Rising? Wanneer je de wereld van V Rising aan het verkennen bent, zal je grote rotsen. Wanneer je deze echter probeert te breken met je mace bijvoorbeeld, zal je de melding krijgen dat ze enkel breken met explosives.

In deze gids vertellen we je hoe je explosives krijgt in V Rising, zodat je grote rotsen kunt breken en meer crafting materialen kunt krijgen.

Hoe explosives krijgen in V Rising

Om explosives te maken, moet je eerst de Alchemy Table ontgrendelen. Dit is een crafting station dat je kan bouwen zodra je Clive the Firestarter verslagen hebt. Dat is één van de vele bazen in V Rising. Clive the Firestarter is een level 30 boss dus zorg dat je zeker je Gear Score verbetert hebt voordat je het tegen hem opneemt.

Explosives komen in het begin van de game voor als de Minor Explosive Box, die je vervolgens in je inventory kunt steken. Dit is het crafting recept voor een Minor Explosive Box:

Wanneer je een Minor Explosive Box hebt, kan je deze plaatsen bij een grote rotsblok en je zal snel een heleboel materialen hebben.

Je kunt Sulphur op verschillende plekken op de V Rising map vinden, maar de locatie waar je Clive the Firestarter moet bevechten is de beste plaats. Na het verslaan van deze baas ontgrendel je tevens de Alchemy Table.

Met explosives kan je zoveel sneller ore ontginnen, dus maak er goed gebruik van. Al dat steen zal bijvoorbeeld nodig zijn om Stone Bricks te maken waar je je kasteel mee kunt bouwen. En zonder sterk kasteel kan je je spullen niet beschermen van vijandige spelers. Zelfs als je op een PvE server speelt, is het nodig om je kasteel te beschermen van dieren. Alle copper ore dat je vindt kan je in de furnace steken om copper ingots te maken. Daarmee maak je betere gear op je Gear Score te verhogen.

Het is ook goed om te weten dat er meer dan één manier is om deze grote rotsblokken te breken. Later in V Rising krijg je de mogelijkheid om in een beer te veranderen (na het verslaan van de Ferocious Bear in het oosten van Farbane Woods). De Ferocious Bear is level 36 dus je zal betere gear nodig hebben voordat je deze kunt verslaan. Met de Bear form ability krijg je een speciale aanval waar je de rotsblokken mee kunt breken waar je normaal explosives voor nodig hebt.

Wil je wegwijs worden in de wereld van V Rising? Lees dan zeker onze V Rising tips en tricks. We hebben ook aparte pagina's die je meer vertellen over healen in V Rising, waar je iron vindt in V Rising, hoe fast travel en waygates werken in V Rising en natuurlijk hoe je ook je eigen paard kunt krijgen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

V Rising

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties