Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

US Open-winnaar viert overwinning met goal celebration uit FIFA

L2 plus links.

Nadat Antoine Griezmann een doelpunt vierde met de Take the L Dance uit Fortnite viert US Open 2021-kampioen Daniil Medvedev nu zijn overwinning met de FIFA 22 goal celebration 'the dead fish'. Dat onthult het Twitter-account van het toernooi.

De Russische tennisser Daniil Medvedev versloeg vannacht de Serviër Novak Djokovic in de finale van de US Open 2021 met drie keer 6-4. Na zijn overwinning ging de Rus met uitgestoken tong op de grond liggen en herkenden kijkers die FIFA spelen meteen de goal celebration genaamd 'the dead fish'.

Omdat het publiek vermoedelijk dacht dat hij dit deed uit vermoeidheid, zei hij even later in zijn overwinningsspeech dat enkel 'legends' begrijpen wat hij deed en dat je dit doet met L2 plus links. Met dat laatste bedoelt hij de knoppencombinatie die je op de PlayStation 4- en PlayStation 5-versies van FIFA uitvoert.

In gelijkaardig nieuws laat FIFA 22 nu toe om de goal celebrations van je tegenstanders uit te schakelen en onthult Electronic Arts de zestien exclusieve Lega Serie A clubs in FIFA 22.

Meer informatie over de FIFA 22 release, FIFA 22 gameplay, FIFA 22 Volta, FIFA 22 FUT en de FIFA 22 Career Mode vind je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties