Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update Xbox 360 luidt einde Microsoft Points in

Vanaf heden betaal je in euro's op de Marketplace.

Microsoft rolt vandaag wereldwijd een update uit voor de Xbox 360, met daarin het einde van het Microsoft Points-tijdperk. Voortaan betaal je op de Xbox Live Marketplace in je lokale valuta, in ons geval dus in euro's.

De verandering geldt voor alle aankopen op de Marketplace, zoals downloadbare uitbreidingen (DLC), kostuums voor je avatar en Games on Demand-titels.

Microsoft Points die nog op je systeem staan, worden automatisch omgezet naar de lokale valuta vanaf het moment dat je een nieuwe aankoop doet. Wanneer je na deze update een Microsoft Points-kaart koopt en deze punten toevoegt aan je account, dan wordt dit ook omgewisseld naar euro's. Je hebt dan wel slechts een jaar de tijd om de punten te spenderen.

Vanaf heden biedt Microsoft nieuwe kaartjes aan, die in te winkel te koop zijn. Hierop is de prijs in euro's aangegeven, net zoals soortgelijke kaartjes voor de eShop van Nintendo en de PlayStation Store van Sony.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties