Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update voor FIFA 17 maakt AI agressiever

Houdt zich niet langer in.

De eerste patch voor FIFA 17 maakt onder andere de AI agressiever.

De aanpassing is gemaakt aan de hand van feedback van de spelers, aldus Electronic Arts. De AI zou geregeld de parking-the-bus-tactiek inzetten, een opstelling waarin het gehele team defensief speelt. Volgens de patch notes heeft de AI nu meer de neiging om direct aan te vallen.

Naast deze aanpassing is de game nu ook meer responsief wanneer de bal door de speler wordt geschoten of vanuit de lucht wordt gepasst. In cornersituaties is de positionering van de keeper verbeterd, alsook de AI van de verdedigers die een cornerbal weg willen koppen.

Er zijn ook aanpassingen gemaakt aan de Ultimate Team modus. De moeilijkheidsgraad in de singleplayermodus wordt niet langer gebaseerd op hoe je CPU staat ingesteld, en je wordt niet langer verplicht om een geblesseerde speler te wisselen tijdens online matches.

Tot slot zijn er een aantal bugs opgelost in de gameplay en de graphics. De volledige lijst met aanpassingen is te vinden op de site van EA Sports. Op onze site vind je de FUT Team of the Week van week 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 17

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties