Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update Star Wars Battlefront 2 roadmap onthuld

The force is strong with this one.
Star Wars Battlefront 2 roadmap

Electronic Arts en DICE hebben de roadmap van Star Wars Battlefront 2 geüpdatet met daarin de toekomstige content van de game.

September staat in het teken van het vernieuwde Squad System waarbij je voortaan direct bij teamgenoten spawnt. Daarnaast komen de 91st Mobile Reconnaissance Corps en 104th Wolfpack Battalion clone troopers.

In oktober maakt vervolgens General Grievous als Hero zijn opwachting. De Supreme Commander van de Droid Armies werd tijdens de EA Play 2018 al aangekondigd.

Obi-Wan Kenobi maakt in november zijn entree in Star Wars Battlefront 2. Daarnaast komt een nieuwe Galactic Assault-map genaamd Geonosis uit met daarin drie nieuwe voertuigen (de STAP, AT-TE en BARC speeder). Verder kun je die maand de 212th Attack Battalion verwachten.

Tot slot zit er voor de winter ook nog het enige in de pijplijn. Count Dooku en Anakin Skywalker worden aan de Heroes toegevoegd. Tevens komt een een nieuwe gamemodus uit. Tot slot maken de Coruscant Guard en 501st Legion voor het eerst hun opwachting.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen