Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

[UPDATE]Eurogamer goes TF2

De Eurogamer community mobiliseert!

Nu Team Fortress 2 voor iedereen gratis te downloaden is, lijkt dat voor ons bij eurogamer een ideale gelegenheid om de teamgeest te versterken... door elkaar af te knallen. Daarom organiseert Eurogamer binnenkort Superfuntime met de Eurogamervrienden op een eigen servertje. Inderdaad, Joachim is genoeg gestorven tijdens de Kickoff’s. Deze keer is het aan jullie om te bewijzen wat jullie waard zijn. Een interessepeiling leert dat iedereen er zin in heeft, dus zullen we er niet te lang mee wachten.

Wil je deelnemen aan dit community event? Dan zorg je dat je nu zaterdag 30 juli ‘s avonds omstreeks 19.30u present bent op onze server. De plaats van afspraak is deze server in Team Fortress 2: steam://connect/85.236.109.206:27915/. Klik op de link en Steam brengt je er vanzelf naartoe. Je raakt er binnen met het paswoord “humblebundle”. Alvast enkele redactieleden zullen ook van de partij zijn. Was je dus niet akkoord met de scores die een bepaalde redacteur gaf, dan kun je hem dat zaterdag duidelijk maken door wat kogels zijn richting te sturen. Let wel: de plaatsen zijn beperkt tot 24 man, wees dus op tijd om zeker je plaatsje te vrijwaren!

We hebben gekozen voor Team Fortress 2 omdat deze game, naast immens populair, ook volledig gratis is. Heb je Team Fortress 2 nog niet? Dan kun je de game hier alvast downloaden.

En als je dan toch op Steam aanwezig bent houdt niets je tegen lid te worden van onze übercoole superexclusieve Eurogamer Benelux Steamgroep, indien dat nog niet gebeurd is uiteraard. Houd zeker ook deze post in de gaten voor eventuele updates.

Haal die hoeden boven en begeef je naar het slagveld!

Update: Om vanavond niet voortdurend op een laadscherm te hoeven turen, is het aangeraden deze custom maps al op voorhand te downloaden en te installeren. Pak de inhoud van het zip-bestand uit in "steam/steamapps/*je gebruikersnaam*/team fortress 2/tf" op de plek waar jij Steam geïnstalleerd hebt staan op je computer.

Getagged als

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen