Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update demo Final Fantasy XV in juni

Aanvankelijk in mei.

De demo van Final Fantasy XV krijgt begin juni een update. Dat zegt Square Enix op Twitter (via Siliconera). De update stond aanvankelijk voor mei gepland en geldt voor Episode Duscae, dat Square Enix samen met Final Fantasy Type-0 lanceerde.

De tweede versie van Episode Duscae verbetert het coöperatieve bewegingssysteem, verandert het camerarichtsysteem, verwijdert een aantal bugs en zorgt voor een beter gebalanceerde gameplay.

Daarnaast geeft de update misschien een betere framerate. Een analyse van Digital Foundry liet zien dat de demo op de PlayStation 4 op ongeveer 30 fps liep, met inzakkingen naar 25-28 fps in de meeste gevechtsscènes. De Xbox One-versie zat daar nog ongeveer vijf fps onder.

"Zoals hij nu loopt, heeft deze demo wellicht de laagste prestaties die we tot nu toe in een Xbox One-game hebben gezien", aldus Digital Foundry.

Tot nu toe heeft Final Fantasy XV nog geen releasedatum.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Reacties