Skip to main content

Update Battlefield 4 voor PlayStation 4 uitgesteld

En China Rising uitgebracht op pc.

Ontwikkelaar DICE stelt de update voor de PlayStation 4-versie van Battlefield 4 uit. De patch is nog onvoldoende getest om live te gaan. De geplande datum stond aanvankelijk op 3 december. Op de pc is de patch wel al uit.

Een definitieve datum voor de PlayStation-patch is nog niet bekend. "Zodra we verificatie hebben dat de update klaar is om uitgezet te worden maken we de details duidelijk," aldus DICE.

De update maakt onder andere een einde aan de "one-hit kill bug." Deze bug zorgt ervoor dat schade van een enkele kogel te vaak berekent wordt, waardoor de getroffen speler direct het leven laat. Daarnaast maakt de update het mogelijk om audio toe te voegen aan video captures en verhelpt het crashes die op dit moment veel voorkomen bij mensen met een grote vriendenlijst.

Sinds gisteren kunnen pc-spelers alvast aan de slag met de uitbreiding China Rising. Onder meer vier nieuwe maps, de Air Superiority-modus en de terugkeer van de dirt bike maken onderdeel uit van de content, die twee weken exclusief blijft voor Premium-leden.

Bekijk op YouTube

Read this next