Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update 6 voor The Elder Scrolls Online uit

Met Justice- en Champion-systeem.

Update 6 voor The Elder Scrolls Online is nu uit. De update voegt de Justice- en Champion-systemen en allerlei nieuwe opties toe.

Door het Justice-systeem kun je nu in Tamriel een gezocht crimineel worden. Wanneer je rondsluipt, steelt en doodt, sporen de wachters je op om je uiteindelijk voor je misdaden te bestraffen.

Wie een Veteran-personage heeft, kan dankzij het Champion-systeem dat personage verder uitbouwen. Je verkrijgt Champion Points waarmee je nieuwe vaardigheden vrijspeelt. Je kan echter ook Champion Points geven aan personages die geen Veteran zijn.

De update voegt nog nieuwe recepten en meer inventarisruimte toe. Voorts geeft het Collections Window je een beter overzicht van je huisdieren en kostuums. Alles wat je tot nu toe hebt vrijgespeeld, is door die nieuwe gebruikersinterface direct toegankelijk.

Een volledig overzicht van aanpassingen vind je op het forum van The Elder Scrolls Online. De releasedatum van The Elder Scrolls Online op de PlayStation 4 en Xbox One is 9 juni.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties