Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update 1.2.0 uit voor Super Smash Bros. Ultimate

Herbalans.

Nintendo maakt bekend dat update 1.2.0 uit is voor Super Smash Bros. Ultimate. Om deze door te voeren, dien je de game eerst af te sluiten en daarna opnieuw te starten. De update wordt dan automatisch gedownload en geïnstalleerd.

In de patch notes is te lezen dat er aanpassingen zijn gedaan aan verschillende personages, hoewel verder niet wordt uitgelegd wat voor verschillen er precies zijn. Donkey Kong, Link, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Link, Olimar, Toon Link, Villager, Greninja, PAC-MAC, Duck Hunt en Isabelle zijn opnieuw gebalanceerd.

Verder is de moelijkheidsgraad van 'approaching challengers' aangepast, die aan de hoge kant was. Daardoor was het voor bepaalde spelers te lastig om alle personages vrij te spelen. Online matmaching is daarnaast aangepast zodat je vaker in matches terecht komt met je gekozen rulesets.

Lees ook de Super Smash Bros. Ultimate review van Sander.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties