Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Until Dawn heeft een releasedatum

Een nachtje huiveren op 28 augustus.

Ontwikkelaar Supermassive Games meldt dat Until Dawn op 28 augustus uitkomt. De horrorgame komt er exclusief voor de PlayStation 4.

Bijna een jaar geleden had de studio Until Dawn voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 aangekondigd. Oorspronkelijk was de game een titel voor de PlayStation Move-controller. Nu zijn alle besturingen en mechanieken aan de nieuwste spelconsole van Sony aangepast.

De nieuwe trailer toont dat Peter Stormare zich bij de cast heeft gevoegd. Stormare speelde eerder al in de films Fargo en The Big Lebowski en in de tv-serie Prison Break. Hayden Penettiere, Rami Malek en Brett Dalton verleenden al hun stem en uiterlijk aan de game.

Je kunt al een pre-order van de game plaatsen, waardoor je een exclusieve scène te zien krijgt. Er komen tevens gewone, uitgebreide en Steelbook-edities. Wat elke editie met zich meebrengt, is nog onbekend.

In Until Dawn zitten acht vrienden op een heuvel genaamd Blackwood Pines vast. Je moet er aanwijzingen zoeken om te overleven. De game past zich aan jouw keuzes aan. Dat wil zeggen dat eender wie kan overleven, of sterven.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties