Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Unreal Engine 4 blaast van je beeldscherm

De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

In navolging op onze aankondiging van vorige week kunnen we jullie melden dat Epic Games op het GDC een uitvoerige demonstratie heeft gegeven van haar compleet vernieuwde Unreal Engine 4.

De demonstratie - die in eerste instantie voor een besloten publiek plaatsvond - toont een veelvoud aan nieuwe, revolutionaire grafische opties en het is onmogelijk om niet onder de indruk te raken van de vernieuwde mogelijkheden van de Unreal Engine in combinatie met DirectX 11. Zo worden zaken als Enhanced Bloom, NVIDIA Apex Clothing en MSAA Hair op ronduit verbluffende wijze gedemonstreerd en krijgen we naast een aantal vette tech demo's ook een voorproefje op wat developers op dit moment al in elkaar geknutseld hebben.

Unreal is nog steeds een van de meestgebruikte developer engines in de triple-A industrie en bedient vrijwel alle bekende platforms. De volgende versie, Unreal Engine 4, zal later dit jaar officieel worden uitgebracht.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen