Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

UNO binnenkort te koop via DSiWare

Er zitten zelfs achievements in het spel...

Wat zijn de twee populairste activiteiten om je tijdens een lange treinrit mee bezig te houden? Ben je met meerdere mensen op reis, dan speel je een potje UNO. Zit je in je eentje in de wagon, dan speel je wat met een handheld, bijvoorbeeld de DSi. Maar wat zou je krijgen als je deze twee dingen gaat combineren? Een destructief wapen waarmee je de controle hebt over het brein van iedereen rondom je? Toegegeven, dat zou mooi zijn, maar we hebben het hier gewoon over een digitale versie van UNO die in september voor de DSi te downloaden zal zijn via DSiWare.

Veel over het spel valt er niet te vertellen gezien zowat iedereen binnen de Westerse wereld het spelletje UNO wel kent. Wat de DSi-versie aan de bekende formule toevoegt is de integratie van het fototoestel waarmee de handheld is uitgerust, statistieken en de mogelijkheid om de regels naar believen aan te passen, al deden we dit laatste ook al tijdens de traditionele potjes UNO wanneer het ons het beste uitkwam.

Voor de fanatieke UNO speler is er ook goed nieuws gezien Gameloft, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor het spel, ook enkele achievements in de game heeft verstopt. Ideaal dus voor mensen wiens digitale penis nog best een stukje mag groeien.

UNO zal in september voor 500 punten via DSiWare te verkrijgen zijn.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen