Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection releasedatum voor PS5 bekend

Pc-versie volgt later.

Sony heeft de releasedatum van de Uncharted: Legacy of Thieves Collection bekendgemaakt. Die collectie bundelt Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy is vanaf 28 januari beschikbaar voor PlayStation 5. De pc-versie komt later in 2022 uit, maar heeft nog geen concrete releasedatum.

De PS5-versie bevat drie grafische settings. In Fidelity Mode speel je de game in 4K aan 30 FPS. Performance Mode mikt op 60 FPS, terwijl Performance+ Mode zelfs 120 FPS biedt in een 1080p-resolutie.

Bekijk op YouTube

De PlayStation 5-versie biedt nog heel wat andere voordelen in vergelijking met de oorspronkelijke games. Zo zijn de laadtijden een stuk korter en ondersteunen de nieuwe versies Spatial 3D Audio, haptic feedback en adaptive triggers. De multiplayer uit de oorspronkelijke games is niet beschikbaar in de remastered versies.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection zal zowel fysiek als digitaal te koop zijn en kost 49,99 euro. Wie de oorspronkelijke games al bezit, kan ook voor 10 euro upgraden naar de nieuwe versie.

In afwachting van de release vind je hier nog eens onze Uncharted 4: A Thief's End review en Uncharted: The Lost Legacy review.

Read this next