Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted krijgt een motion comic

Vandaag eerste deel te downloaden via PSN.

Elke zichzelf respecterende PS3-bezitter heeft zonder twijfel Uncharted 2: Among Thieves al in huis gehaald. Het spel wist ons helemaal te bekoren, en die mening delen we met een heleboel andere journalisten. Zo scoort het spel op Metacritic maar liefst een gemiddelde score van 97 op 100.

Ook het origineel, Drake's Fortune, kreeg te maken met positieve kritieken, en het is rond dat spel dat dit nieuwsbericht draait...ongeveer toch. Naughty Dog laat vandaag namelijk weten dat ze een prequel op het allereerste deel via PSN zullen lanceren in de vorm van een geanimeerd stripboek. De comic heeft naam 'Uncharted: Eye of Indra' met zich meegekregen en geeft spelers de mogelijkheid om Drake te leren kennen nog voordat hij samen met Elena de doodskist van Sir Francis Drake ontdekte.

De motion comic bestaat in totaal uit vier delen, waarvan vandaag het eerste stuk helemaal gratis te downloaden is. Of je voor het aankomende trio aan stripverhalen ook geen geld moet betalen is nog niet geweten. Ook het tijdstip waarop ze zullen verschijnen is nog onduidelijk.

Reacties