Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted-film verliest opnieuw regisseur

Zevende keer, goede keer?

Travis Knight stopt als regisseur van de Uncharted-film. Knight was pas in oktober van 2019 aan boord gehaald als regisseur van het project, maar verlaat nu vroegtijdig het schip. Knight is intussen al de zesde regisseur die er de brui aan geeft. Een reden voor de stopzetting is nog niet geweten.

De Uncharted-film is intussen al meer dan tien jaar in de maak. Eerder werkten onder andere David O. Russell en Dan Tractenberg als regisseur aan de film. Momenteel is er nog geen opvolger voor Travis Knight, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat de film de eerstvolgende jaren het daglicht ziet.

De gekende hoofdrolspelers blijven voorlopig wel aan boord. Tom Holland (bekend van de meest recente Spider-Manfilms)zal de rol van Nathan Drake vertolken. Mark Wahlberg kruipt dan weer in de huid van Sully.

Wil je in afwachting van de film nog eens de games herspelen? Dan heb je geluk. Uncharted: The Nathan Drake Collection maakt deel uit van de gratis PlayStation Plus games in januari.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties