Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted-film krijgt tweede trailer

Onthult meer over het verhaal.

Er is een tweede trailer voor de Uncharted-film met Tom Holland en Mark Wahlberg uitgebracht. In die trailer onthult Sony Pictures meer over het verhaal van de film.

In de trailer ontdek je dat Nathan Drake en Sully de schat van Ferdinand Magellan proberen te vinden voor de antagonist Moncada (Antonio Banderas) en zijn team dat doen. Verder zie je hoe beide hoofdpersonages elkaar ontmoeten, een gouden kruis stelen en hoe de slechteriken er alles aan doen om de schat van Ferdinand Magellan als eerste te vinden.

Cover image for YouTube videoUNCHARTED - Official Trailer 2 (HD)

Daarnaast wordt Nathan Drake opnieuw al bengelend aan de vallende cargo van een vliegtuig wakker en probeert hij terug in het vliegtuig te kruipen. Dat en veel meer krijg je vanaf 18 februari 2022 te zien in de bioscoopzalen.

Helemaal op het einde maakt Sony Pictures opnieuw reclame voor de Uncharted: Legacy of Thieves Collection die op 28 januari uitkomt voor de PlayStation 5. De eerste trailer voor de Uncharted-film dateert alweer van eind oktober en onthulde enkele fragmenten die ook in deze tweede trailer zitten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties