Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted-film krijgt nogmaals nieuwe regisseur

Van een hachelijke reis gesproken.

De in 2009 aangekondigde Uncharted-film krijgt met Travis Knight nogmaals een nieuwe regisseur. Knight is intussen al de zesde regisseur voor de film. Hij is bekend van onder andere Bumblebee en Kubo and The Two Strings. Hij neemt de positie over van Dan Trachtenberg, die nochtans pas begin dit jaar in het project stapte.

De Uncharted-film is intussen al tien jaar in de maak, en gezien de vele wissels lijkt het onwaarschijnlijk dat de film snel klaar zal zijn. Volgens filmwesbite Deadline gaan de opnames begin volgend jaar van start. De eerder aangekondigde releasedatum van december 2020 lijkt dus hoogst onwaarschijnlijk.

De hoofrol in de film zou wel nog steeds naar Tom Holland gaan. Die is vooral bekend als de huidige Spider-Man. Gezien de jonge leeftijd van Holland speelt de film zich vermoedelijk af voor de gebeurtenissen in de games. Wie niet kan wachten op de film, kan intussen nog eens naar de Uncharted-fanfilm met Nathan Fillion kijken.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties