Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted: Fight for Fortune is kaartspel voor Vita

Een 'action-adventure turn-based card game', om precies te zijn.

Bend Studio heeft Uncharted: Fight for Fortune aangekondigd op de PlayStation blog. De game is een kaartspel, een 'action-adventure turn-based card game' voor de PlayStation Vita.

In Fight for Fortune is het de bedoeling dat je een deck samenstelt met kaarten waar personages uit de Uncharted franchise op staan. Deze kun je sterker maken met andere kaarten, waar bijvoorbeeld items en artefacts op staan. Hoe dat in zijn werk gaat is te zien in de onderstaande trailer.

Bend Studio was eerder verantwoordelijk voor Uncharted: Golden Abyss. Die game zal dan ook een patch krijgen waarmee je de items die je daar vindt, om kan zetten in kaarten voor Fight for Fortune.

De game kwam voor het eerst aan het licht dankzij het Australian Classification Board. Toen gingen er al geruchten dat het om een kaartspel zou gaan. Uncharted: Fight for Fortune komt in december al uit als downloadbare titel in de PlayStation Store. Een prijs is nog niet bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties