Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 4 richt op 1080p resolutie en 60 frames per seconde

En mogelijkheid dat Uncharted trilogie naar PlayStation 4 komt.

Uncharted 4: A Thief's End richt op een 1080p resolutie en 60 frames per seconde, nu studio Naughty Dog laat weten dat dit zijn doel is voor al zijn komende PlayStation 4 games.

In een interview met Eurogamer zegt community strategist Arne Meyer van Naughty Dog dat The Last of Us Remastered de eerste is om dit technisch doel te halen. De game is gemaakt via de nieuwe engine van de studio. Deze engine is voor Uncharted 4 ontwikkeld. Volgens Meyer helpt de herbewerking van The Last of Us tevens Naughty Dog's overgang van de PlayStation 3 naar de PlayStation 4 te vergemakkelijken.

Nu het is gebleken dat 1080p en 60 frames per seconde haalbaar zijn, gaat ook Uncharted 4 volgens Naughty Dog deze kwaliteit behouden. Het is nog niet duidelijk of ook die game net als The Last of Us speelbaar gaat zijn in zowel 30fps en 60fps. Naughty Dog liet weten dat die keuze is gemaakt om spelers tegemoet te komen die de onvermijdelijke frame-rate dalingen storend vinden.

Ook laat Meyer weten dat er een mogelijkheid bestaat dat de Uncharted trilogie op PlayStation 3 dezelfde behandeling als The Last of Us krijgt. Niet alleen om spelers de kans te geven om opnieuw de oude games te spelen, maar ook om nieuwe spelers kennis te laten maken met de games. Hij vertelt dat Sony Computer Entertainment directeur Shuhei Yoshida dat plan in ieder geval ziet zitten.

Raadpleeg ook onze gids met alle Uncharted 4 collectibles zoals de 109 Uncharted 4 Treasures.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties