Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 4 krijgt nieuwe multiplayermodus

Beschikbaar voor eigenaars van Uncharted 4 of Uncharted: The Lost Legacy.

De volgende multiplayer patch voor Uncharted 4 voegt een nieuwe co-op survival modus genaamd Survival Arena aan de game toe. Daarnaast komen er ook nieuwe speelbare personages en skins.

De patch wordt ter ere van de release van Uncharted: The Lost Legacy uitgebracht. Beide games delen namelijk dezelfde multiplayer. Je krijgt onder andere nieuwe skins voor Nadine en Chloe, de hoofdpersonages uit The Lost Legacy. Ook antagonist Asav is vanaf nu speelbaar in de multiplayer.

Surivival Arena is een co-op modus voor drie personen die speelbaar is op alle bestaande maps. Je neemt het op tegen meer dan honderd nieuwe waves van vijanden, met nieuwe siege zones en nieuwe wave modifiers. In totaal zijn er volgens Naughty Dog 'duizenden potentiële combinaties van vijanden'.

De update komt uit op 22 augustus, dezelfde dag als Uncharted: The Lost Legacy. Op de site vind je alle Uncharted: The Lost Legacy info.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties