Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 4 krijgt gratis multiplayer DLC

Details in kaart gebracht.

Uncharted 4: A Thief's End krijgt een jaar lang gratis DLC voor het multiplayergedeelte van de game. Naughty Dog heeft op diens blog de nodige informatie vrijgegeven.

Met de DLC slaat de ontwikkelaar volgens zijn eigen woorden een nieuwe weg in met als doel de online community levendig te houden. Het leunt daarbij op vier fundamenten: "Fairness First", "An Evolving Experience", "DLC Accessible to Everyone" en "Unified Community".

Daarnaast introduceert Naughty Dog een nieuwe in-game valuta. Relics verdien je door dagelijkse challenges of matches te winnen. Met de vergaarde Relics open je vervolgens een DLC Vanity Chest of DLC Gameplay Chest. In de eerste categorie vind je vooral zaken als skins, kledingstukken en taunts, terwijl je bij de tweede schatkist hoofdzakelijk wapens, Mysticals en boosters krijgt.

Ook is er een roadmap voor de multiplayer DLC van Uncharted 4: A Thief's End onthuld. Verspreid over vier kwartalen worden er gratis nieuwe skins, wapens, maps, boosters en items uitgebracht. Daarnaast maken ook co-op, Cinema Replay, Mystical en een nieuwe modus hun opwachting.

Tot slot is ook bekend welke mulitplayermodi bij de lancering speelbaar zijn. Dat zijn er in totaal zes: Ranked, Command, Team Deathmatch, Plunder, Warm Up Playlist en Trials. In de zomer wordt er een nieuwe multiplayermodus toegevoegd.

Nathan Drake's slotstuk is vanaf 10 mei speelbaar op de PlayStation 4. Hier lees je alles wat je moet weten over Uncharted 4.

Raadpleeg ook onze gids met alle Uncharted 4 collectibles zoals de 109 Uncharted 4 Treasures.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen