Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 4 komt waarschijnlijk naar de pc

Per ongeluk gelekt.

Sony heeft per ongeluk onthuld dat er een pc-versie van Uncharted 4 in de maak is. In een presentatie voor de aandeelhouders van het bedrijf sprak topman Jim Ryan onder andere over de komst van Horizon Zero Dawn en Days Gone naar de pc. Op dezelfde slide werd echter ook Uncharted 4 vermeld.

Op slide 26 van de publiek toegankelijke presentatie is duidelijk te lezen dat de game een pc-persie krijgt. Mogelijk heeft iemand bij het maken van de slides dus voor zijn of haar beurt gesproken. Wanneer de port er komt, en of ook de Uncharted 4 multiplayer wordt ondersteund, is nog onduidelijk.

Sony bracht het afgelopen jaar al met wisselend succes een aantal topgames naar de pc. Onze indrukken daarover lees je in de Horizon Zero Dawn review, Days Gone review en Death Stranding review.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties