Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 3 regisseur verlaat Naughty Dog

Om naar League of Legends ontwikkelaar Riot Games te gaan.

Regisseur van Uncharted 3 Justin Richmond verlaat ontwikkelaar Naughty Dog om naar League of Legends ontwikkelaar Riot Games te gaan. In een interview met gamesite IGN zegt Richmond dat hij houdt van het bedrijf en de mensen bij Naughty Dog, ondanks zijn vertrek.

"Ik heb zelf de beslissing gemaakt om Naughty Dog te verlaten," zegt Richmond. "Ik weet dat ze verder coole games blijven maken. Na grondig te hebben nagedacht, ben ik overgestapt naar Riot Games. Er is daar heel wat innovatief werk aan de gang en ik kan niet wachten om er deel van uit te maken."

Sony Computer Entertainment America zegt dat Uncharted 4 niet zal lijden onder het vertrek. "De ontwikkeling van de Uncharted-reeks wordt niet getroffen door het vertrek," zo vertelt een vertegenwoordiger van Sony.

Richmond was ook betrokken bij de ontwikkeling van Uncharted 2: Among Thieves. Enkele weken geleden vertrok ook schrijfster Amy Hennig bij Naughty Dog. Er is nog weinig bekend over Uncharted 4, behalve een teaser van november 2013.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties