Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 3 MP-mode krijgt een beta

Op 28 juni voor selecte groep, 4 juli iedereen.

We kijken op de redactie van Eurogamer Benelux extreem hard uit naar Uncharted 3: Drake's Deception. Deeltje één toonde aan dat Naughty Dog nog steeds een sublieme SP-ervaring kan brengen, terwijl Uncharted 2 ons liet zien dat diezelfde ontwikkelaar ook multiplayer gameplay begrijpt.

En binnenkort willen ze dat laatste opnieuw aantonen door de MP-beta van Uncharted 3: Drake's Deception te lanceren. PlayStation Plus abonnees, of gamers die een exemplaar van inFamous 2 in huis halen, zullen met de multiplayer beta aan de slag kunnen gaan vanaf 28 juni. Alle andere gamers met een PS3 in hun bezit mogen zich vanaf 4 juli met de rest vervoegen.

In de beta zal je aan de slag kunnen gaan met negen multiplayer modes, waaronder Team Deathmatch voor vijf of drie spelers, Plunder, Team Objective, Free For All en High Stakes. Er zullen ook nog drie coöperatieve modi in de beta te vinden zijn, maar wat die precies zullen inhouden blijft nog even geheim tot de E3 gaande is.

De personages waarmee je online zal mogen knallen zijn Drake, Sully, een schattenjager en piraten. Elke avatar kun je naar eigen believen aanpassen. De maps waarop je in de beta je ding mag doen zijn een vliegveld, en het Franse kasteel, twee omgevingen die we al in eerder vrijgegeven trailers van Uncharted 3 te zien kregen.

Het beschikbare arsenaal aan wapens zal bestaan uit een AK-47, een G-Man, de Dragon Sniper, RPG's en enkele pistolen. Ook deze schietijzers zul je kunnen aanpassen met mods en dergelijke. Verdien je tijdens de beta genoeg medailles, dan mag je alvast de volgende perks uittesten: "Smoke Bomb", "Speedy G", "RPG!!!" en "Cluster Bomb".

Verder zal de beta je laten kennismaken met acht boosters die in twee verschillende slots geplaatst kunnen worden, en mag je de Power Plays ontdekken. Dit zijn speciale omstandigheden die bijvoorbeeld het verliezende team een tijdelijk voordeel geven.

De MP-beta van Uncharted 3 zal tot en met 13 juli lopen, en het hoogste level dat je kunt behalen ligt vast op vijfentwintig. Uncharted 3: Drake's Deception ligt in de loop van november in de winkelrekken.

Beelden uit de multiplayer van Uncharted 3.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen