Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 3 krijgt nieuwe co-op DLC

Nu al verkrijgbaar in de VS.

Naughty Dog geeft vandaag nieuwe DLC vrij voor Uncharted 3: Drake's Deception in de Verenigde Staten. Het gaat om een extra lading co-op levels.

Het DLC-pakket heet Fort Co-Op Adventure en in de nieuwe missies kruip je in de huid van slechteriken Zoran Lazarević, Eddy Raja en Harry Flynn en kom je meer te weten over het mysterieuze standbeeld van Janus uit de originele co-op missies die je bij Uncharted 3 kreeg.

De VS krijgt ook nieuwe character skin packs. Of we de DLC vandaag ook tevoorschijn zullen zien komen op de Europese online winkel is niet bevestigd maar wel erg waarschijnlijk.

De volgende DLC voor Uncharted 3 wordt de Flashback Map Pack 2 DLC. Die verschijnt 21 februari en bevat de Plaza, Temple, Train Wreck en Village multiplayer stages.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen