Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 2 krijgt collector's edition

Meteen vanaf de launch beschikbaar.

Tijdens een evenement te Brussel waar Sony haar line-up voor het eindejaar aan de pers voorstelde kwamen we te weten dat het langverwachte Uncharted 2: Among Thieves ook als collector's edition uitgebracht zal worden.

De speciale editie zal verpakt worden in een speciaal doosje en zal enkele leuke extra's bevatten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een assortiment aan exclusieve postkaarten? Weet dat je niet te overtuigen, dan weten de ingame extra's je misschien over de schreef te trekken.

Zo vertelde Sony ons dat de speciale editie codes zal bevatten die de media cross bar van je PlayStation 3 volledig omtoveren naar de stijl van Uncharted 2. Ook krijg je de kans om speciale, gouden wapens voor de multiplayer te unlocken. Waarschijnlijk zullen er nog wat mooie dingen in het pakket terug te vinden zijn, maar om dat te ontdekken kopen jullie de collector's edition best zelf.

Het prijskaartje dat aan de speciale editie verbonden is zal schommelen rond de 75 euro, al zal de uiteindelijke kost pas helemaal beslist worden wanneer verkopers de collector's edition in hun winkelrekken leggen.

Vandaag nog presenteren we jullie de review van Uncharted 2: Among Thieves, maar we verklappen jullie nu al dat het spel een blijvende indruk op ons heeft achtergelaten...

Reacties