Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uncharted 2 DLC op komst

Game ook nu al een hit

In een gesprek met IndustryGamers heeft Amy Hennig, de creative director van Naughty Dog, bevestigd dat ze bezig zijn met DLC voor Uncharted 2: Among Thieves.

"Zonder dingen weg te geven, kunnen we zeggen dat er nieuwe maps en nieuwe characters beschikbaar zullen zijn. Sommige DLC houden we gratis en andere is betalend. Er werken momenteel veel mensen van het team aan deze content en we zijn ervan overtuigd dat gamers blij zullen zijn met wat we hen kunnen bieden. We nemen dit zeker serieus." aldus Amy Hennig. De DLC zou al voor het einde van dit jaar op PSN verschijnen.

Uncharted 2: Among Thieves is goed op weg om dé hit van het jaar voor PlayStation3 te worden. Het ziet er naar uit dat niet alleen de critici dol zijn op de game, ook gamers halen het nieuwste avontuur van Nick Drake massaal in huis. In datzelfde gesprek zei Amy Hennig namelijk dat de verkoopcijfers van Uncharted 2 al ver voor liggen op wat zijn voorganger in dezelfde periode gepresteerd had. Wij zijn alvast benieuwd wat de combinatie van deze topgame met de nieuwe PS3 Slim teweeg zal brengen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen