Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitzending gemist op PSN?

Yes please!

Uit een gesprek met Tweakers.net blijkt dat Sony verschillende omroepen in Nederland heeft benaderd om te kijken of er animo is voor het leveren van videocontent aan Playstation Network. NOS weet te melden dat aan het einde van het jaar het NOS Journaal te downloaden zal zijn via Playstation Network, in navolging van BBC.

Volgens Roeland Stekelenburg, hoofd nieuwe media bij de NOS, is de volgende fase om Uitzending Gemist in zijn geheel naar Playstation Network te brengen. Vooralsnog liggen technische problemen, die vooral met afwijkende regelgeving per land te maken hebben, nog even in de weg, maar mogelijkerwijs worden deze opgelost met de komst van de nieuwe firmware.

De vraag is een beetje of dit wel zo'n gewenste toevoeging is. Het lijkt een beetje dubbelop om videocontent aan de bieden via een spelcomputer als deze ook beschikbaar is op een PC. Aan de andere kant, in tegenstelling tot de PC is de spelcomputer vaak het centrum van de kamer en daarom juist meer geschikt voor dergelijke content.

Of deze content ook te bekijken is op de PSP is nog onduidelijk.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Jesse Zuurmond

Contributor

Reacties