Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitstel voor Gran Turismo 5 tot "kerst"

Gelukkig wel speelbaar op F.A.C.T.S. 2010!

Het is bijna niet te geloven, maar Gran Turismo 5 heeft alweer te maken met een uitstel! Dat moet ondertussen al de achtste keer zijn dat Sony de titel naar achter schuift, maar eerlijk gezegd zijn we de tel al lang kwijt.

Oorspronkelijk zou Gran Turismo 5 op 3 november exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen, maar nu heeft ontwikkelaar Polyphoy Digital laten weten dat ze hun racegame "voor kerstmis 2010" zullen uitbrengen.

"We willen ons verontschuldigen aan alle GT-fans voor dit uitstel, maar bedenker Kazunori Yamauchi en zijn team willen er nu eenmaal zeker van zijn dat ze de perfecte race ervaring kunnen afleveringen van de hoogste kwaliteit mogelijk", aldus het persbericht.

Het uitstel zal niet enkel in Europa, maar overal ter wereld gevolgen hebben voor de releasedate van Gran Turismo 5. Wil je toch nog genieten van het spel, zak dan op 23 en 24 oktober af naar F.A.C.T.S. 2010, waar Eurogamer België in samenwerking met Sony speelbare versies van Gran Turismo 5 op de Gamezone plaatst. Alle informatie daaromtrent - en nog veel meer moois - kun je vinden op onze eigen F.A.C.T.S.-pagina!

Reacties