Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitstel Motorstorm: Apocalypse in Japan

Onduidelijkheid over Europese release.

Hoewel Sony het niet met zoveel woorden gezegd wilde hebben, maakte de Japanse gigant vandaag bekend dat ze de release van Motorstorm: Apocalypse in Japan voor onbepaalde tijd vooruitschuiven omwille van de humanitaire ramp waarmee het land momenteel te kampen heeft.

Motorstorm: Apocalypse speelt zich af in een door aardbevingen en andere natuurrampen geteisterde wereld waardoor er tijdens het racen bijvoorbeeld regelmatig wolkenkrabbers tegen de grond gaan. Het zou inderdaad van weinig respect getuigen met zo'n game aan te komen zetten amper een week nadat Japan de zwaarste aardbeving in z'n geschiedenis te verduren kreeg.

Ook in onze contreien zou de game deze week verschijnen, maar daarover heerst nu eveneens onzekerheid. Sony Computer Entertainment Europe wilde enkel kwijt dat er momenteel intern gediscussieerd wordt over de kwestie. In afwachting van meer nieuws kan je alvast ons verdict van of het interview over de game nog een keer doornemen.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen