Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitgever GTA 5 doet uitspraken over status singleplayer-DLC

Nog geen releasedatum in zicht.

Uitgever 2K Games doet enkele uitspraken over de status van de singleplayer-DLC voor Grand Theft Auto 5.

Eerder deze week liet 2K-baas Strauss Zelnick weten dat er nog geen concrete plannen zijn wat betreft nieuwe content voor GTA 5. Gamesite Gamespot heeft inmiddels een statement van 2K ontvangen die deze uitspraak corrigeert.

"Strauss heeft zich versproken. Rockstar Games heeft meer dan een jaar geleden al aangegeven dat er wordt nagedacht over het ontwikkelen van nieuwe verhaalmissies voor GTA 5. Er is sinds die tijd echter geen nieuwe informatie over mogelijke singleplayer-DLC naar buiten gekomen. Dat laten wij aan Rockstar over", aldus 2K.

Eind vorig jaar meldde GTA-stemacteur Shawn Fonteno al dat er aan nieuwe singleplayer-content voor GTA 5 wordt gewerkt. Rockstar heeft tot op heden nog niks over mogelijke DLC bekendgemaakt.

Grand theft Auto 5 is oorspronkelijk in 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht. De game is inmiddels ook speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Uiteraard heb je ook GTA cheats voor PS4, PC en Xbox One.

Een lijst met GTA 5 mods bekijk je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties