Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitgelekte COD: Modern Warfare 2 beelden tonen DMZ-modus

Touchdown.

Hoewel Activision het nog niet bevestigd heeft, lijkt het mede dankzij gelekte beelden erop dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een zogeheten DMZ-modus krijgt.

De uitgever had het American football-team van de Los Angeles Rams uitgenodigd voor een besloten event van de game. Daarin konden de sporters het in de multiplayer tegen elkaar opnemen.

Enkele van de NFL-sterren hadden via Twitter foto's en bewegende beelden van het event gedeeld, maar die zijn vermoedelijk op verzoek van Activision zo snel mogelijk offline gehaald. Te laat blijkt, want fans en websites zoals CharlieIntel hebben het opnieuw gedeeld.

Op de foto's en beelden is onder meer de lobby van DMZ te zien. Daarmee lijken de geruchten over een Escape From Tarkov-achtige multiplayermodus steeds geloofwaardiger te worden.

Op 7 augustus wordt het Call of Duty League Championship gehouden. Ontwikkelaar Infinity Ward heeft beloofd met nieuwe informatie over Modern Warfare 2 te komen - en wie weet dus ook over DMZ.

De Call of Duty: Modern Warfare 2 release is 28 oktober 2022. De shooter komt pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties