Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitbreidingen voor Lost Planet 3 beschikbaar

Multiplayer maps, karakters en wapens.

Capcom brengt downloadbare uitbreidingen uit voor Lost Planet 3. De voorheen pre-order exclusieve content is nu beschikbaar op pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Drie map packs bevatten gezamenlijk zes levels voor de multiplayermodus en kosten 4,99 euro per stuk. Map Pack 1 bestaat uit de levels Octagon en Spire, Map Pack 2 uit Synapse en Inferno en Map Pack 3 uit Convoy Chasm en Siege. De Freedom Fighter Pack (2,99 euro) bevat vijf nieuwe karakters die je op deze en de reeds bestaande maps kan gebruiken.

De Punisher Pack en de Assault Pack zijn beide 2,99 euro per stuk en bevatten wapens die je in de singleplayer gebruikt, waaronder de Incinerator en de Assault Shotgun. Tot slot is er de Survival Pack, die voor 4,99 euro toegang verschaft tot de Freedom Fighter, Punisher en Assault Packs.

Lees op Eurogamer Benelux de Lost Planet 3 recensie nog eens na. Erg indrukwekkend bleek de game van Spark Unlimited niet.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties