Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitbreiding Shogun 2 vanaf 27 september

"Rise of the Samurai" + gratis content erbij.

Sega heeft zonet aangekondigd dat Rise of the Samurai, de nieuwe downloadbare campagne voor het door ons zeer goed ontvangen Total War: Shogun 2, vanaf 27 september verkrijgbaar is bij digitale distributeurs.

Om de release van The Rise of the Samurai te vieren, krijgen spelers op de releasedatum een gratis update met drie nieuwe soorten kastelen op vijf nieuwe kaarten. Hiermee komt het totaal voor de campagne van Shogun 2 uit op vijftien nieuwe belegeringskaarten.

The Creative Assembly zal in de toekomst tevens weekenden met dubbele XP organiseren, zodat alle Shogun 2-spelers in online gevechten twee keer zo veel ervaring verdienen voor hun eenheden en avatars. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

De update introduceert daarnaast aanzienlijke verbeteringen voor multiplayer. Via het nieuwe 'prestigesysteem' kunnen avatars nieuwe carrièreniveaus bereiken en worden er diverse tweaks geïntroduceerd om het spel nog meer in evenwicht te brengen. Daarnaast zijn er talloze aanpassingen die de Shogun 2-ervaring nog verder verbeteren.

Natuurlijk is de update gratis, dus je hoeft Rise of the Samurai niet te kopen om van deze uitbreidingen te profiteren. Banzai!

Een trailer voor de Rise of the Samurai uitbreiding voor Total War: Shogun 2.

Getagged als

Reacties