Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft wil Stadia games overzetten naar pc via Ubisoft Connect

Ubistadia Connect.

Ubisoft meldt via Twitter dat hij aan een manier werkt om Google Stadia-games over te zetten naar pc via Ubisoft Connect.

"Hoewel Google op 18 januari 2023 de stekker uit Stadia trekt, zijn we verheugd om te melden dat we aan een manier werken om gekochte Stadia games over te zetten naar pc via Ubisoft Connect", aldus het Ubisoft Support-twitterkanaal.

Het bedrijf belooft om later meer concrete details te geven over hoe dat alles in zijn werk zal gaan en welke gevolgen dat alles heeft voor Ubisoft Plus-abonnees.

Niet alle fans zijn blij met de plannen van Ubisoft. Zo willen velen na deze "onverwachte" stopzetting van Google Stadia immers het geld dat ze in een Ubisoft Plus-account investeerden terug.

Zij die een Stadia-abonnement hebben afgesloten omdat ze niet beschikken over een gaming pc vragen dan weer een compensatie voor de titels die ze niet meer kunnen spelen door bovenstaande reden.

In ander Ubisoft-nieuws ontdek je dan weer dat de Skull and Bones release is uitgesteld naar maart 2023 en dat Assassin’s Creed Odyssey en Ni no Kuni sinds 15 september beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties