Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft werkt nog aan Beyond Good & Evil 2

Maar Rayman komt er telkens tussen.

Beyond Good & Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling, maar het gaat niet zo snel. Michel Ancel, de bedenker van de franchise, heeft het te druk met andere projecten. Dat vertelde Ubisoft CEO Yves Guillemot aan Polygon.

"Wat je moet weten is dat Michel Ancel te veel dingen tegelijkertijd doet. Vorig jaar werkte hij aan Rayman Origins en dit jaar aan Rayman Legends. Daar stopt hij zoveel tijd in dat er weinig over is voor zijn andere projecten," aldus Guillemot.

"Feit is dus dat het werken aan Legends de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 verlangzaamd. Maar het is echt een game waar we aan werken, en die ergens in de toekomst uit zal komen."

Beyond Good & Evil 2 werd voor het eerst publiekelijk vertoond in 2008. Sindsdien is het stil rond de sequel op cultklassieker Beyond Good & Evil, die overigens wel als HD-versie is te downloaden op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties