Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft: “We zullen ook beelden van Far Cry 6 op PS4 en Xbox One tonen”

Laat vorige consolegeneratie niet los.

Naarmate de release van Far Cry 6 nadert, zal Ubisoft meer beelden tonen van de game op de PlayStation 4 en Xbox One. De uitgever wil naar eigen zeggen transparant zijn en zo Cyberpunk 2077-toestanden vermijden. Dat laat Ubisoft weten aan onze collega's van VGC.

Volgens Ubisoft draait Far Cry 6 erg goed op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S en kun je de game op die platformen spelen aan 60 fps en in een 4K-resolutie. Ook op de pc, PlayStation 4, Stadia, Luna en Xbox One kun je volgens Ubisoft rekenen op hoge prestaties.

Op 28 mei toonde Ubisoft ook de eerste Far Cry 6 gameplay. Daarin ontdekte je meer over het verhaal, de wapens, hoofdpersonage Dani Rojas, de dieren die je vergezellen tijdens je avontuur en dat je de game ofwel erg stealthy of juist zeer agressief kunt aanvatten. Op onze website lees jes alle Far Cry 6 info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties