Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft verbant 1500 valsspelers in For Honor

Gaan eerloos ten onder.

Ubisoft laat weten dat 1500 valsspelers in For Honor een ban van drie dagen krijgen. Daarnaast hebben nog eens 4000 spelers een eerste waarschuwing gekregen. Indien die spelers hun gedrag niet aanpassen, riskeren ook zij een verbanning.

Enkele weken terug verbande Ubisoft reeds 400 spelers in For Honor. Deze keer verbant de uitgever in de eerste plaats zogeheten AFK farmers. Dat zijn valsspelers die proberen om beloningen te verkrijgen in de game, zonder actief te participeren in de strijd.

Dat gebeurt zowel aan de hand van cheating software, als door bijvoorbeeld een gewicht aan de analoge stick van je controller te hangen om in beweging te blijven. Beide methodes zijn voor Ubisoft onaanvaardbaar; valsspelers riskeren dus zware straffen.

Ubisoft benadrukt verder dat het bedrijf alles in het werk zet om cheaten in de game verder aan te pakken, alsook om de stabiliteit van de servers te verbeteren.

For Honor is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Yvo zijn For Honor review lees je hier nog eens.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

For Honor

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties