Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft toont mogelijk eerste beelden van Assassin's Creed Red hoofdpersonage

Via LinkedIn.

Assassin's Creed Codenamed Red
Image credit: Ubisoft

Een medewerker van Ubisoft heeft mogelijk de eerste beelden van het volgende Assassin's Creed-hoofdpersonage gedeeld via zijn LinkedIn-profiel. De foto is intussen terug verwijderd, maar wordt veelvuldig gedeeld via platformen zoals Reddit.

Op het profiel van Pierre Boudreau prijkte enkele dagen geleden een Japanse vrouw met een typische assassijnenkap. Boudreau werkt al sinds 2017 voor Ubisoft Montreal, waar hij onder andere verhaallijnen voor Assassin's Creed Valhalla en Assassin's Creed Mirage schreef.

Veel weten we nog niet over de volgende Assassin's Creed, enkel dat die de codenaam 'Red' heeft en zich in Japan afspeelt. De afbeelding sluit daar alvast perfect bij aan. Als dit effectief het enige hoofdpersonage in de game is, wordt het meteen de eerste Assassin's Creed met een exclusief vrouwelijk hoofdpersonage.

Op meer concrete informatie over de game is het vermoedelijk nog even wachten. Intussen kun je gelukkig wel aan de slag met Assassin's Creed Mirage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Codename Red

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties