Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft stelt Skull and Bones uit

Bonetje lager zingen.

Ubisoft kondigt aan dat Skull and Bones naar het fiscale jaar 2019 wordt uitgesteld. De piratengame stond in eerste instantie voor dit jaar gepland.

Creatief regisseur Justin Farren licht het besluit van Ubisoft toe. "We zijn sinds de onthulling hard aan het werk om Ubisoft Singapore's visie van een piratenfantasie te creëren. We kijken regelmatig naar de feedback die we via het forum en de sociale kanalen krijgen."

"Die feedback is van vitaal belang; we willen namelijk een community opbouwen die net zo enthousiast als ons team naar Skull and Bones uitkijkt", aldus Farren.

Volgens Farren is het team erop gebrand om de ultieme piratengame uit te brengen. "Ons doel is om een gedeelde open wereld te creëren. Skull and Bones moet een game zijn waarbij je goed doordachte keuzes maakt."

De ontwikkelaar meldt dat de wereld in Skull and Bones veel interessante verhalen en memorabele personages huisvest. "Uiteindelijk bepaal je zelf welke doelen je najaagt en wie je rivalen worden. De game is een leeg doek waarop je zelf je eigen verhalen beleeft", meldt Farren.

Tot geeft de ontwikkelaar aan dat Skull and Bones tijdens E3 2018 aanwezig is. De game komt uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar bevestigde Ubisoft dat Skull and Bones een verhaalmodus heeft.


Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties