Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft: "Skull and Bones is een quadruple-A game"

Op goede koers?

Image credit: Ubisoft

Ubisoft-baas Yves Guillemot heeft in een recente presentatie voor de aandeelhouders het prijskaartje van 80 euro voor Skull and Bones vertegenwoordigd. volgens de CEO is de live service game immers van 'quadruple-A-kwaliteit'.

Tijdens de conferentie kreeg Guillemot een vraag uit het publiek over de hoge prijs, zeker aangezien Skull and Bones ook een battle pass en in-game store heeft. Volgens de CEO is het prijskaartje echter gerechtvaardigd.

Cover image for YouTube videoSkull and Bones: Endgame & Year 1 Roadmap Trailer

"Je zal zien dat het een volwaardige game is. Het is een volwaardige triple-A-game, zelfs quadruple-A die alle verwachtingen zal inlossen", aldus Guillemot.

De kritische vraag uit het publiek is opvallend, en getuigt van weinig vertrouwen bij sommige investeerders over Skull and Bones. De game kende de afgelopen jaren in elk geval talloze vertragingen.

Momenteel kun je de game alvast uitproberen in de open bèta. Die loopt nog tot 12 februari. Op 16 februari komt de game finaal uit voor pc, PlayStation 5 en XBox Series X/S.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Skull and Bones

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties