Skip to main content

Ubisoft+ service binnenkort beschikbaar op Xbox

Rainbow Six Extraction dag 1 op Game Pass!

Ubisoft heeft aangekondigd dat Ubisoft+ in de toekomst naar de Xbox komt. Die service geeft je toegang tot meer dan 100 Ubisoft-games via een maandelijks abonnement. De prijs daarvan is nog niet bekend, maar het is mogelijk dat je net als voor de pc-versie van het abonnement € 14,99 per maand betaalt. Nieuwe Ubisoft games en DLC zijn bij launch meteen via het abonnement beschikbaar.

Ook wordt Rainbow Six Extraction bij zijn release op 20 januari aan de Game Pass games voor januari toegevoegd. De game is via Game Pass op console, pc en de cloud te spelen.

Bekijk op YouTube

Rainbow Six Extraction is een coöperatieve shooter waarin je met maximaal 3 vrienden tegen mysterieuze aliens vecht. Alleen de teams met de beste communicatie en tactieken overleven. Met 18 personages om uit te kiezen belooft de game veel variatie.

"Door Rainbow Six Extraction vanaf het begin op Xbox Game Pass en PC Game Pass beschikbaar te maken, laten we zien dat wij geloven in de waarde en keuze die game-abonnementen de spelers geven", aldus Chris Early, Senior Vice President bij Ubisoft.

"Rainbow Six Extraction voor Xbox Game Pass- en PC Game Pass-leden is nog maar het begin. Uiteindelijk brengen we heel de Ubisoft+ service naar Xbox-eigenaren zodat ze van onze volledige game-bibliotheek, waaronder nieuwe releases, kunnen genieten."

Opvallend is dat Ubisoft+ alleen naar de Xbox lijkt te komen. Ubisoft laat weten dat we in de toekomst meer nieuws kunnen verwachten.

Artikel geschreven door Menno Burgers.

Read this next